o wszystkim (Reklama: Segregatory firmowe ,życzenia na urodziny , Wypożyczalnia osuszaczy )

Pan kłamie! Zastanawiałem się przez moment, w jaki sposób ten człowiek przez tyle czasu umiał swemu obliczu nadać wyraz twarzy właściwy pastorowi. Wszak w tej chwili jego usta tworzyły cienką linię, brwi uniosły się nad nieruchomymi oczyma koloru stali, oczyma, z których niczego nie można było wyczytać, gdyż były to oczy zawodowego mordercy, oczy, jakie tak często przypisuje się w powieściach kryminalnych tego rodzaju ludziom. Pan kłamie! powtórzył. Nie kłamię warknąłem ze złością. Kiedy doliczę do pięciu, zginie pan. Patrzył mi prosto w twarz. Nacisk lufy pistoletu wzmógł się. Raz… dwa… trzy… Nie! Powiem panu, co to znaczy! krzyknęła Margaret Ross. „Mayday” to wezwanie pomocy, międzynarodowy sygnał nadawany za pomocą głosu, równy sygnałowi SOS… Musiałam to powiedzieć, doktorze Mason, musiałam! Przecież on by pana zabił! Naturalnie, zrobiłbym to potwierdził Smallwood. W jego głosie nie było ani gniewu, ani zdenerwowania. Nie mogłem zorientować się, o czym myślał i co odczuwał. Powinienem właściwie zrobić to teraz. Przez pana straciliśmy cenny czas. Ale tak się składa, że odwaga jest jedną z nielicznych cech, które szanuję… Pańska odwaga wyrównuje… pański brak spostrzegawczości.

(Reklama: , rehabilitacja warszawa ursynów , Rekuperatory )